my honourable visitorzz

Monday, 12 March 2012

BOLE KEW MACAM 2??

adoyai~ pelik btol la......boley kew mcm 2????
ary ni aq ade chat dgn sorang budak pompuan nie(akaq la senang citer....dia ni pelik sikit...aq xtau camne nk describe dia ni...aq baru je kenal dia ary ni tapi aq dh tau byk pasal dia.(sbb dia yg kasitau la tapi xtau btol ke x pew yg dia crite 2)
          dia kata yg dia ade 3 org bf....dia syg ke3 tiga bf dia 2....diorg xtau yg diorg betiga tgh di'madu'kn oleh si pompuan nie..kesian diorg kn...hurmmm..
 so!pompuan nie dia tegur aq...mula2 kitorg ckp pasal diri masing2 pastu xlame 2 dia nk mintk tlong aq...dia nk mintak tolong aq pilih satu je dri 3 org bf dia ni...dia ckp dh x sampai aty nk tipu diorg..~aq pelik sbb kenapa aq yg kena pilih?? knp dia boley syg kat ke3 tiga org sekaligus?? tamaknya..!! adoyai~boley kew cam 2??
       aq pown taye la dia mne yg dia lebih syg...dia jwb dia syg semua...(aq pown apew lagi naik pening la..)
       aq taye lagi...diorg ni mmg confirm kew bf dia... dia pown jwb la 'ya'
       aq taye lagi taye lagi last2 aq pown pening...(dlm aty-apsal plak aq yg kena handle masalah dia ni..aq cg kaunseling dia ke??~adoyai)
last2 aq kasitau dia...
           "akaq...teguhkn dulu iman n cinta akaq kat Allah...baru akaq dpt temui kebahagian yg akaq cari...satu lagi akaq,cinta sesama manusia hanya sementara sbb Allah boleh hilangkan atau datangkan perasaan syg tu kat sesiapa saja n bila2 mase je...cuma kita yg tidak tahu..maybe org 2 ialah  yg paling kita benci atau mayb org 2 org yg x penah kite jumpa..so!the point here...Love Allah first followed by ourselves,our family n then barulah org lain..."

hah! itulah citernya...pada akaq 2,klu terbaca jgn marah ea...n anybody klu terasa 2 sory la ye!! bukan nk tunjuk pandai atau pew tapi kita sesama manusia hendaklah sentiasa berpesan2 ...btow x?? so chau2 n Assalam!! ^.~

1 comment:

Thanks a lot!!^.^

thank u 4 visit!don't forget 2 follow casiopelastory.blogspot